Another Big Contrived Event Is Coming

Het volgende interview op YouTube had mijn aandacht het is vandaag

4 januari 2016       :https://youtu.be/U5sewfjd4fs

Het interview heet : “Another Big Contrived Event Is Coming” met Bill Holter, en ik werd er niet vrolijk van ik moet het dus wel even van mij afschrijven voor dit moment waarbij ik dan toch hoop, dat iemand anders het nog interesseert en er eventueel nog wat aan heeft.

WELNU : Waarom gaat er iets bijzonders gebeuren ?  De goudprijs, die al jaren kunstmatig laag werd gehouden is bezig aan het uitbodemen, er komt nu een moment, dat het goud voor de goudcontracten niet meer physiek leverbaar is ! Wat betekent dat ? Dat betekent, dat de goudprijs zomaar ineens kan stijgen met vele tientallen procenten en dit zal dus leiden tot superinflatie en een hele grote crisis op Wall Street. Om de grote paniek en onrust zal kort tevoren een enorme gebeurtenis kunnen plaatsvinden door de criminal Powers That Be zij hebben bij deze kladderadatsj waarschijnlijk iets nodig om er de schuld aan te geven, zodat zij weer verder de teugels kunnen aanhalen.

Ook de aanslag in San Bernardino was weer een klassieke “False Flag”

Het is pathetisch, wat er allemaal gebeurt, maar men is dus nu gewaarschuwd, de krachten, die ons besturen hebben snode plannen en ook in Syrië komt er dus voorlopig nog geen vrede.

Het is meer dan spijtig en men zou wensen, dat de overbodigheid van e.e.a. zou worden ingezien en dat men andere wegen vermocht te bewandelen.

 

 

Advertisements