EU militaire politie oefent ‘zeer verontrustende’ burgerlijke-onrust-crisis training


Stabilisatiemissies met een politiecomponent ofwel een gelegaliseerde bende om de rottigheid met nog meer rottigheid te bestrijden.

Een door de EU gefinancierde militaire politie eenheid is speciaal getraind en klaar om ingezet te worden in het geval van burgerlijke onrust of oorlog.

De training, die plaatsvond in het Duitse Noord-Rijn Westfalen, is ontworpen om troepen voor te bereiden als deel van het EU’s Lage Landen (dat zijn wij) gendarmerie programma.Breitbart Londen rapporteerde dat de oefening bijgewoond werd door 600 leden van verschillende Europese politie en militaire troepen, in een poging om te komen tot een gezamenlijke EU politiemacht.

De militaire politie eenheid bestaat uit zeven landen, waaronder Spanje, Roemenië, Polen en Duitsland en is er op gericht om conflictsituaties binnen lidstaten te onderdrukken.

eu5

De website van de groep meldt dat: “Het doel van de [2016, April 15th] Comprehensive Live Oefening is om capaciteit op te bouwen voor politie en gendarme die deel zullen nemen aan internationale stabilisatiemissies en projecten met een politiecomponent.”Het gaat verder met het omschrijven…

View original post 259 more words

Advertisements

Published by

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s