Onrust in Yemen


Het broeit en het is oorlog in het Middenoosten.  Het wordt als een groot schandaal gezien als hier in Europa 89 doden en vele gewonden vallen door een vreselijke aanslag(Bataclan/Parijs),die kreeg alle aandacht van de pers waarbij men zich overigens niet de voor de hand liggende vraag stelde of dit wellicht een “False Flag” was bedoeld om de publieke opinie op te schrikken en een streng bewind te installeren zoals ook bij Charlie Hebdo het geval leek te zijn ( Deze misdaden zijn nog steeds niet tot op de bodem uitgezocht en ik dacht dus dat dat juist van groot belang was ?!)

Maar de honderdduizenden in het Middenoosten en de 10duizenden in de Oekraine worden vaak niet op de voorpagina vermeld of geteld ! Althans niet dagelijks.Het lijkt zo te moeten gaan !

Waarom ? Je krijgt het gevoel van een ver-van-mijn-bed-show alsof het niet wezenlijk mensen zijn van vlees en bloed zoals wij. Er zit zoiets achter van ja dat zijn mensen met een achterlijke beschaving. In het geval van de Oekraïne doet men er ook nog een schepje Putin-haat bovenop zodat wij ineens weer midden in de Koude Oorlog zitten want de belegger op “Wall Street” weet, er is niets zo schadelijk voor de wapenindustrie als het woordje “vrede” ! Het kapitalisme moet daar nu eenmaal kwaadschiks zijn wil opleggen. Zolang onze media deze zaken willens en wetens onderbelichten moeten wij  nieuwsmedia beschouwen als onder invloed van en gecorrumpeerd door het neoliberaal fascisme.

Het woord fascisme komt heden ten dage ook weer opduiken met betrekking tot de politiek van Obama. Obama heeft zich ontwikkeld tot iemand,die wetten breekt en bralt.Er vindt inde VS hersenspoeling plaats bij de jeugd. Evenals eertijds bij de Hitler-Jugend. Ik zag daarover een goede video (link below) met veel waarschuwingen en een vertwijfelde toon van wat gebeurt hier allemaal. Wij laten het allemaal gebeuren en onze journalisten op radio en tv lichten ons voor, maar ondanks de opstandigheid van velen is er ook een dociliteit en een mediacomplex wat de demagogische slogan “YES WE CAN” blijkbaar ten volle onderschrijft en zo schijnt het dus mogelijk te zijn, dat de Obamapolitiek, die tot zoveel catastrofes heeft geleid gewoon kan worden voortgezet, terwijl hij dus het tegendeel van progressief geworden is.

Ik heb nog wel een boek van hem gelezen (een goed boek trouwens:”The audacity of Hope”) waar hij zich nog erg progressief voordoet, maar in wezen zijn wij nu in de dodelijke omhelzing van een nep-democratie en het kan ook nog een derde termijn worden voor Obama !

Brr, ik moet er niet aan denken !

Hier is de video over Obama en Amerikaans fascisme ( we zien aan de hand van korte fragmenten dat het met de democratie onder Obama niet best gesteld is)

—>>   https://youtu.be/qr5lQq0VSM0

Advertisements

Published by

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s